Schilder in Knegsel

Home ยป Schilder Knegsel

Zoekt u een schilder in Knegsel, dicht bij Eindhoven? Dan zit u goed bij Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon. Wij zijn al sinds 1976 actief als huisschilder in de omgeving van Knegsel, in regio Eindhoven. Wij verzorgen in opdracht van bedrijven en aannemers complete schilderprojecten, van advies tot aan de daadwerkelijke uitvoering op hoogwaardige wijze. Ons personeel heeft door de jaren heen veel kennis en ervaring opgebouwd waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw schilderklus door een deskundige schilder wordt uitgevoerd in Knegsel.

Uw professionele schilder in regio Knegsel

Als u uw schilderwerk door een professionele huisschilder in regio Knegsel wilt laten uitvoeren, dan is Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon uw betrouwbare partner en een uitstekende keuze. Ons schilderbedrijf is OnderhoudNL-erkend met een specialisatie in zowel binnen- als buitenschilderwerk. Zo kunt u uw interieur en exterieur volledig aan ons overlaten om helemaal naar uw wens te laten schilderen. Daarnaast adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden, want door onze jarenlange ervaring en kennis weten wij welke kleuren en materialen het beste bij uw woning aansluiten en extra karakter geven. Wanneer u verzekerd wilt zijn van een goede staat van uw gebouw, dan kunt u ook direct een betaalbaar en meerjarig onderhoudscontact bij ons afsluiten.

Neem snel contact met ons op

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden voor uw schilderwerk. Heeft u een vraag over een van onze andere diensten, zoals het plaatsen van glaswerken of onze onderhoudsschilders? Neem alvast een kijkje in ons fotogalerij of neem direct contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0497-681591 of stuur een e-mail naar info@bolte-schilders.nl. Ons personeel helpt u graag verder met het vinden van de juiste dienst voor u.

N

Hoogwaardige schilder

N

NL-erkend schildersbedrijf

N

OnderhoudNL-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken