Huisschilder nabij Eersel

Home » Huisschilder nabij Eersel

Al sinds 1976 is schildersbedrijf Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon actief als huisschilder in de omgeving van Eersel. In opdracht van zowel bedrijven als aannemers verzorgen wij complete schilderprojecten, van advies tot aan de daadwerkelijke uitvoering, op hoogwaardige wijze. Onze medewerkers zijn namelijk doorheen de jaren voorzien van unieke inzichten waardoor u zeker bent van deskundig vakmanschap. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Kies ook voor dé huisschilder van de regio Eersel

Indien u een geschikte huisschilder zoekt in de omgeving van Eersel, is schildersbedrijf Bolte Glas- en Schilderwerken een uitstekende keuze. Wij zijn een OnderhoudNL-erkend schildersbedrijf met een specialisatie in zowel buiten– als binnenschilderwerk in regio Eersel. Zo laat u zowel het in- als het exterieur van de woning door ons helemaal naar wens schilderen. Uiteraard adviseren wij u graag over de uiteenlopende mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring weet ons personeel van ons schilderbedrijf precies welke kleuren en materialen zij uw woning in regio Eersel, Hoogeloon en Hapert de juiste sfeer en uitstraling moeten geven. Wilt u verzekerd zijn van een goede staat van uw gebouw? Sluit dan direct ook een voordelig meerjarig onderhoudscontract bij ons af! Kortom: wij zijn uw schildersbedrijf uit Eersel waar u terecht kunt voor een professionele schilder die u totaal ontzorgt van uw schilderwerkzaamheden. Zo geniet u binnen de kortste keren van uw perfect afgewerkte woning en hoeft u zelf niks meer te regelen.

 

Vrijblijvend contact opnemen

Wij vertellen onze klanten uit regio Eersel graag geheel vrijblijvend over onze mogelijkheden en prijzen van ons schildersbedrijf. Voor vragen over de werkzaamheden van onze schilder of over andere zaken kunt u contact met ons opnemen. Ons behulpzame team helpt u namelijk graag verder met het vinden van een bijpassende dienst voor uw schilderwerkzaamheden. Neem daarom snel contact met ons personeel op via telefoonnummer 0497-681591, e-mailadres info@bolte-schilders.nl of het contactformulier.

N

Hoogwaardige schilder

N

NL-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken