Huisschilder Eersel

Al sinds 1976 is Bolte Glas- en Schilderwerken actief als huisschilder in de omgeving van Eersel. In opdracht van zowel bedrijven als aannemers verzorgen wij complete schilderprojecten, van advies tot aan de daadwerkelijke uitvoering, op hoogwaardige wijze. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kies ook voor dé huisschilder van de regio Eersel: Bolte Glas- en Schilderwerken

Indien u een geschikte huisschilder zoekt in de omgeving van Eersel, is Bolte Glas- en Schilderwerken een uitstekende keuze. Wij zijn een AF-erkend schildersbedrijf met een specialisatie in zowel buiten– als binnenschilderwerk. Zo laat u zowel het in- als het exterieur van de woning door ons helemaal naar wens schilderen. Uiteraard adviseren wij u graag over de uiteenlopende mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies welke kleuren en materialen uw woning de juiste sfeer en uitstraling geven. Wilt u verzekerd zijn van een goede staat van uw gebouw? Sluit dan direct ook een voordelig meerjaren onderhoudscontract bij ons af!

Vrijblijvend contact opnemen

Wij vertellen onze klanten graag geheel vrijblijvend over onze mogelijkheden en prijzen. Neem daarom snel contact met ons op via telefoonnummer 0497-681591, e-mailadres info@bolte-schilders.nl of het contactformulier.

Wij zijn als huisschilder ook actief in plaatsen in de wijdere omgeving van Eersel. Zo kunnen ook klanten uit Veldhoven, Valkenswaard, Tilburg, Eindhoven Reusel, Oirschot, Waalre en Bladel een beroep op ons doen, ook wanneer ze zoeken naar een AF-erkende glaszetter.

N

hoogwaardige schilder

N

AF-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?