Onderhoudsschilder nabij Veldhoven

Home ยป Onderhoudsschilder Veldhoven

Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon is al jaren actief als zowel onderhoudsschilder als schilder in Veldhoven en omgeving. De ervaren medewerkers van ons schildersbedrijf helpen u graag verder met adviezen op maat en vakkundig schilderwerk voor regio Veldhoven. Door een onderhoudscontract bij ons af te sluiten, verzekert u zichzelf ook in de toekomst van een pand in opperbeste staat. Vraag onze medewerkers vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

Al jaren onderhoudsschilder in de regio Veldhoven

Al sinds 1976 is schildersbedrijf Bolte Glas- en Schilderwerken actief als zowel onderhoudsschilder als schilder in de regio Veldhoven, Hoogeloon en Hapert. Wij waarborgen als uw betrouwbaar schildersbedrijf voor regio Veldhoven de kwaliteit van alle soorten buitenschilderwerk bij woningen, appartementengebouwen of bedrijfspanden op basis van een zeer voordelig meerjarig onderhoudsplan. Dit plan bestaat uit een basisverfsysteem (maatregelen voor het verkrijgen van een goede ondergrond) en periodieke onderhoudsbeurten (aanbrengen van een nieuwe afdeklaag en jaarlijkse inspecties) voor de kwetsbare geveldelen van uw gebouw. Door te kiezen voor een onderhoudscontract van schildersbedrijf Bolte Glas- en Schilderwerken, bent u verzekerd van een optimale bescherming van uw buitenschilderwerk in regio Veldhoven en een verzorgde uitstraling van uw pand dankzij onze ervaren schilder. Zo hoeft u niks meer zelf te schilderen en kunt u het volledig aan ons overlaten. U geniet dan binnen de kortste keren van een prachtig afgewerkt pand dat volledig naar uw wens is geschilderd.

 

Wilt u meer weten?

Wenst u meer informatie te willen ontvangen over een meerjarig onderhoudsplan van schildersbedrijf Bolte Glas- en Schilderwerken of over het schilderwerk uitbesteden aan een ervaren schilder voor uw woning of kantoor in regio Veldhoven? Wij helpen u graag verder met het vinden van een passende dienst voor uw schilderwerken in regio Oirschot. Daarnaast vertellen wij u graag vrijblijvend meer, ook over bijvoorbeeld onze prijzen. Bel ons via 0497-681591, mail naar info@bolte-schilders.nl of vul het contactformulier in.

N

Hoogwaardige schilder

N

NL-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken