Onderhoudsschilder Veldhoven

Bolte Glas- en Schilderwerken is al jaren actief als onderhoudsschilder in Veldhoven en omgeving. Door een onderhoudscontract bij ons af te sluiten, verzekert u zichzelf ook in de toekomst van een pand in opperbeste staat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Al jaren onderhoudsschilder in de regio Veldhoven (dichtbij Eindhoven en Tilburg)

Al sinds 1976 is Bolte Glas- en Schilderwerken actief als onderhoudsschilder in de regio Veldhoven. Wij waarborgen de kwaliteit van alle soorten buitenschilderwerk bij woningen, appartementengebouwen of bedrijfspanden op basis van een zeer voordelig meerjarig onderhoudsplan. Dit plan bestaat uit een basis verfsysteem (maatregelen voor het verkrijgen van een goede ondergrond) en periodieke onderhoudsbeurten (aanbrengen van een nieuwe afdeklaag en jaarlijkse inspecties) voor de kwetsbare geveldelen van uw gebouw. Door te kiezen voor onderhoudscontract van Bolte Glas- en Schilderwerken, bent u verzekerd van een optimale bescherming van uw buitenschilderwerk en een verzorgde uitstraling van uw pand.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een meerjaren onderhoudsplan van Bolte Glas- en Schilderwerken? Wij vertellen u graag vrijblijvend meer, ook over bijvoorbeeld onze prijzen. Bel hiervoor naar 0497-681591, mail naar info@bolte-schilders.nl of vul het contactformulier in.

Onderhoudsschilder Bolte Glas- en Schilderwerken is, naast in Veldhoven, ook actief in Valkenswaard, Tilburg, Eindhoven Reusel, Oirschot, Waalre, Bladel en Eersel. Wist u dat wij ook een AF-erkende glaszetter zijn?

N

hoogwaardige schilder

N

AF-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?