Schilderwerk in Reusel

Home ยป Schilderwerk in Reusel

Alle soorten schilderwerk wordt in Reusel verzorgd door Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon. Al sinds 1976 hebben wij voor zowel particulieren als bedrijven, aannemers, scholen en Verenigingen van Eigenaren al tal van schitterende projecten mogen verzorgen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Al sinds 1976 de schilderwerk specialist van Reusel (omgeving Eindhoven en Tilburg)

Bolte Glas- en Schilderwerken verzorgt alle soorten schilderwerk in Reusel, Eindhoven, Tilburg, Oirschot, Waalre, Bladel, Valkenswaard, Veldhoven en Eersel. Bij zowel buiten– als binnenschilderwerk kunt u het gehele proces toevertrouwen aan ons OnderhoudNL-erkende schildersbedrijf. Zo geven wij u eerst kleuren- en materiaaladvies op maat. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies welke kleuren uw gebouw de juiste sfeer en uitstraling geven en zijn wij tevens in staat om een kleurenplan op maat samen te stellen. Vervolgens bieden wij een hoge mate van kwaliteit en vakmanschap bij de uitvoering van het schilderwerk. Nadien stellen wij desgewenst een meerjarig onderhoudsplan op, om de hoge kwaliteit van het schilderwerk ook in de toekomst te waarborgen.

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op met Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon via 0497-681591 of ons contactformulier. Wij vertellen u graag alles over onze mogelijkheden en prijzen.

N

Hoogwaardige schilder

N

NL-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken