Besparen

Home » Besparen

MEERJAREN ONDERHOUDSPLAN

Het is mogelijk om uw buitenschilderwerk van uw woning, appartementengebouw of bedrijfspand op basis van een meerjarig onderhoudsplan te verzorgen.

Het onderhoudsplan bestaat uit een basis verfsysteem en periodieke onderhouds-beurten van de kwetsbare geveldelen. Het basisverfsysteem voorziet in alle maat-regelen die nodig zijn om een goede ondergrond te verkrijgen. Het periodieke onderhoud in de daarop volgende reeks jaren omvat het op gezette tijden aanbrengen van een nieuwe afdeklaag en jaarlijkse inspecties. Uw pand blijft hierdoor in zeer goede staat van onderhoud.
De voordelen op rij:
  • u bent altijd verzekerd van een optimale bescherming van uw buitenschilderwerk
  • uw pand staat er altijd goed verzorgd bij, werkelijk een visitekaartje voor de omgeving
  • u heeft geen omkijken meer naar het schilderwerk

DE WINTER SCHILDER

Is uw pand of woning toe aan een fris, nieuw gezicht? Denk dan aan de Winterschilder, want in de winter haalt u het maximale uit ons vakmanschap. De Winterschilder adviseert u over de opdracht, voert het werk professioneel uit en biedt u bovendien een aantrekkelijke korting. Wij staan in de winter paraat om al het binnenschilderwerk, behangwerk en de wandafwerking in uw pand onder handen te nemen. Kies eens voor nieuwe en verrassende kleuren. Of behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis. Al het binnenschilderwerk nemen wij voor onze rekening, met als resultaat een heerlijk opgefriste huiskamer, keuken, hal, overloop, slaapkamers, etc. Wij adviseren u graag over het gebruik van kleur en materialen. De winterschilder is er voor particulieren, verenigingen van eigenaren en zakelijke opdrachtgevers.

Bij Bolte Glas- en Schilderwerken ontvangt u een interessante winterkorting.

PROFITEER VAN HET  VERLAAGDE BTW-TARIEF

Voor binnen- en buitenschilderwerk aan particuliere woningen, die ouder zijn dan 2  jaar, mogen wij u een verlaagd BTW-tarief van 9% in rekening brengen. Ook het aanbrengen van behang en glasweefsel valt binnen de regeling.

Het reguliere BTW-tarief is 21%. Als u in aanmerking komt voor het verlaagde tarief betekent dit dat de kosten van de opknapbeurt van uw huis dus 12% lager uitvallen. Dat is natuurlijk een aantrekkelijk verschil!

Benieuwd wat we nog meer kunnen?

Schilderwerk Buiten

Beglazing

Spuitwerk

Bolte Glas en Schilderwerken