Glaszetter Oirschot

Bolte Glas- en Schilderwerken stuurt graag een glaszetter voor al uw klussen in Oirschot en omgeving! Als AF- erkend glasbedrijf kunnen we voor u alle veel voorkomende soorten en maten glas leveren en plaatsen. U bent hierbij altijd verzekerd van vakkundige medewerkers, een uitstekende kwaliteit materialen en een persoonlijke service. Naast het zetten van beglazingen zijn we bij Bolte tevens gespecialiseerd in het verzorgen van allround schilderwerken.

Glaszetter in de regio Oirschot

Bolte Glas- en Schilderwerken is al ruim 35 jaar uw betrouwbare partner op het gebied van schilderwerken en beglazingen. Door de ruime ervaring en het innoverende karakter van het bedrijf kunnen we voor u vele soorten glas verzorgen en plaatsen. U kunt daarbij denken aan brandwerend glas, kunststof glas, plexiglas, hardglazen deuren en puiten maar ook glas in lood en lichtstraten behoren tot de mogelijkheden! Bent u benieuwd wat onze glaszetter in omgeving Oirschot voor u kan betekenen? Bekijk dan snel de uitgebreide mogelijkheden om te zien waar we u mee van dienst kunnen zijn.

Waarom Bolte?

Kies voor ervaring, kwaliteit en vakmanschap, kies voor de glaszetter van Bolte in de regio Oirschot. Zou u graag in contact komen met een van onze specialisten op de mogelijkheden en uw wensen te bespreken voor uw nieuwe beglazing? Bel dan direct naar 0497-681591 om een afspraak te maken!

N

hoogwaardige schilder

N

AF-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?