Glaszetter nabij Oirschot

Home ยป Glaszetter Oirschot

Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon stuurt graag een glaszetter voor al uw klussen in Oirschot en omgeving! Als OnderhoudNL-erkend glasbedrijf kunnen we voor u alle voorkomende soorten en maten glas leveren en plaatsen. U bent hierbij altijd verzekerd van vakkundige medewerkers, een uitstekende kwaliteit van materialen en een persoonlijke service. Naast het zetten van beglazingen zijn we bij Bolte tevens gespecialiseerd in het verzorgen van allround schilderwerken.

Glaszetter in de regio Oirschot

Bolte Glas- en Schilderwerken is al ruim 35 jaar uw betrouwbare partner op het gebied van schilderwerken en beglazingen. Door de ruime ervaring en het innoverende karakter van het bedrijf kunnen we voor u vele soorten glas verzorgen en plaatsen. U kunt daarbij denken aan brandwerend glas, kunststof glas, plexiglas, hardglazen deuren maar ook glas in lood en lichtstraten behoren tot de mogelijkheden! Bent u benieuwd wat onze glaszetter uit Hoogeloon, in omgeving Oirschot, voor u kan betekenen? Bekijk dan snel de uitgebreide mogelijkheden van onze glasservice in regio De Kempen om te zien waar we u mee van dienst kunnen zijn.

Waarom Bolte?

Kies voor ervaring, kwaliteit en vakmanschap, kies voor de glaszetter van Bolte in de regio Oirschot. Zou u graag in contact komen met een van onze glasspecialisten op de mogelijkheden en uw wensen te bespreken voor uw nieuwe beglazing of om een offerte voor glas aan te vragen? Bel dan direct naar 0497-681591 of mail naar info@bolte-schilders.nl om een afspraak te maken!

N

Hoogwaardige schilder

N

NL-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken