Glasspecialist nabij Reusel

Home ยป Glasspecialist nabij Reusel

Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon is al ruim 35 jaar uw glasspecialist in Reusel en omgeving! Wij kunnen voor u diverse soorten en maten glas leveren en plaatsen. Daarbij verzorgen wij tevens het schilderwerk van uw kozijnen en deuren. Door ons OnderhoudNL-keurmerk kunt u bij ons altijd rekenen op vakwerk, een uitstekende kwaliteit van materialen en een nette service. Kortom, voor al uw beglazingen en schilderwerken gaat u in Reusel en omgeving naar Bolte!

Onze glasspecialist in Reusel

Bolte Glas- en Schilderwerken, uw glasspecialist in Hoogeloon, omgeving Reusel, kan veel soorten glas voor u leveren. Zo kunnen we u uitstekend van dienst zijn wanneer er een raam gesneuveld is, maar ook bij een nieuwbouwproject of het zetten van dubbelglas. Wij bekijken van tevoren samen met u de mogelijkheden en glassoorten waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken. Vervolgens zullen onze vakkundig medewerkers voor u, indien nodig, het oude glas verwijderen en het nieuwe glas voor u plaatsen.

Ons werkgebied

Wilt u meer weten over wat wij met onze glasservice voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze glaszetter in Oirschot en omgeving over de mogelijkheden en bijhorende prijzen. U kunt ons bereken via het e-mailadres info@bolte-schilders.nl of het telefoonnummer 0497-681591. Bolte is uw glasspecialist in de regio Reusel, Eindhoven, Oirschot, Veldhoven, Bladel en Eersel!

N

Hoogwaardige schilder

N

NL-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken