Offerte voor glas in Veldhoven

Home ยป Offerte glas Veldhoven

Vraag vrijblijvend een offerte aan om glas te laten zetten in Veldhoven en omgeving door Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon! Wij zijn al ruim 35 jaar de specialist in de regio op het gebied van beglazing en schilderwerken. Door de vakkundige kennis en ruime ervaring van onze medewerkers kunnen we u op verschillende vlakken van dienst zijn. Bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner voor uw verbouwing, renovatie of het onderhoud van een monumentaal gebouw? Maak dan eens kennis met het vakbekwaam personeel van Bolte Glas- en Schilderwerken!

Offerte aanvragen voor glas in Veldhoven en omgeving

Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon levert diverse soorten en maten glas waardoor we al uw ramen kunnen vervangen en nieuwe ramen kunnen ontwerpen. Door onze ruime ervaring en deskundige kennis weten we precies welk glas geschikt is voor een bepaald type raam en kunnen we u hier uitstekend in adviseren. Of u nu een nieuw huis aan het bouwen bent, een kapot raam wilt vervangen of dubbelglas wilt laten plaatsen: bij Bolte Glas- en Schilderwerken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor ieder te plaatsen glas in Veldhoven en omgeving!

Schilderwerken

Naast beglazing zijn wij tevens gespecialiseerd in schilderwerken, muurafwerkingen en renovaties. Wilt u een offerte aanvragen voor het plaatsen van nieuw glas of het schilderen van uw huis in de regio Veldhoven? Neem dan direct contact op met een van onze glaszetters door te bellen naar nummer 0497-681591 of een e-mail te sturen naar info@bolte-schilders.nl.

N

Hoogwaardige schilder

N

NL-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken