Een glaszetter voor regio Hoogeloon

Home ยป Glaszetter Hoogeloon

Bent u op zoek naar een deskundige glaszetter in regio Hoogeloon, vlak bij Eindhoven? Zoek niet verder, want Bolte- en Schilderwerken is uw betrouwbare partner. Onze glaszetter biedt u de meest uitgebreide glasservice in regio Hoogeloon, nabij Eindhoven. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis opgebouwd zodat we u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Kies voor een deskundige glaszetter voor regio Hoogeloon

Wij zijn sinds 1976 het glasbedrijf die u van de meest uitgebreide glasservice voorziet en daarnaast zijn wij ook een OnderhoudNL-bedrijf. Wanneer u onze glaszetter kiest voor uw woning of bedrijf, dan is dat een goede keuze. Wij leveren u namelijk niet enkel verschillende glassoorten, maar plaatsen, onderhouden en renoveren ze ook nog eens voor u. Zo vindt u in ons assortiment diverse beglazingen die onze glaszetter bij u in regio Hoogeloon kan plaatsen:

  • Dakbeglazing
  • Figuur glas
  • Plexiglas
  • Veiligheidsglas
  • Decoratief glas
  • Hardglazen deuren en puien

En nog veel meer.

Vraag meer informatie aan

Als u interesse heeft in een van onze glazenzetters van Bolte Glas- en Schilderwerken, dan kunt u er zeker van zijn dat wij werken met uitstekende materialen van de beste kwaliteit. Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte voor uw regio of bijvoorbeeld regio Veldhoven kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook als u deskundig advies wenst te ontvangen door een van onze specialisten over onze glasservice of schilderwerk staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@bolte-schilders.nl, door te bellen naar 0497-681591 of door het contactformulier in te vullen.

N

hoogwaardige schilder

N

AF-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken