Schildersbedrijf nabij Bladel

Home ยป Schildersbedrijf nabij Bladel

Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon is een OnderhoudNL-erkend schildersbedrijf, dat al jaren particulieren en bedrijven in Bladel en wijdere omgeving voorziet van schilderwerk van de allerhoogste kwaliteit. Laat u vrijblijvend informeren en adviseren over de uiteenlopende mogelijkheden.

OnderhoudNL-erkend schildersbedrijf uit de omgeving Bladel

OnderhoudNL-erkend schildersbedrijf Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon voorziet particulieren en bedrijven in Bladel, Waalre, Tilburg, Eindhoven, Reusel, Oirschot, Valkenswaard, Veldhoven en Eersel van buiten– en binnenschilderwerk van de hoogste kwaliteit. Dit begint al bij ons kleuren- en materialenadvies. Aan de hand van uw wensen en de karakteristieken van uw gebouw, adviseren wij u over de vele mogelijkheden. Met onze ervaring weten wij precies hoe uw gebouw de juiste sfeer en uitstraling kan worden geven. Vervolgens zorgen we voor een snelle en hoogwaardige verzorging van het schilderwerk. Ook raden we aan om bij ons een voordelig meerjarig onderhoudsplan af te sluiten. Zo weet u zeker dat uw pand ook de komende jaren in zeer goede staat van onderhoud blijft.

Neem contact met ons op

Neem snel vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden voor uw project. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0497-681591, e-mailadres info@bolte-schilders.nl of ons contactformulier.

N

Hoogwaardige schilder

N

NL-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken