Schilderwerken nabij Valkenswaard

Home ยป Schilderwerken nabij Valkenswaard

Wanneer u hoogwaardige schilderwerken zoekt in de regio Valkenswaard is Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon een zeer geschikte keuze. Als OnderhoudNL-erkend schildersbedrijf verzorgen wij al jaren de meest uiteenlopende projecten voor zowel particulieren als bedrijven, aannemers en gemeenten. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Allround schilderwerken voor particulieren en bedrijven uit de omgeving Valkenswaard

Bolte Glas- en Schilderwerken is al sinds 1976 actief als huisschilder in Valkenswaard en omliggende plaatsen. Wij hebben ons gespecialiseerd in alle soorten buiten- en binnenschilderwerk. Zo schakelt u ons in voor het aanbrengen van een verflaag op uw kozijnen en andere gevelelementen, maar ook voor de binnenzijde van de kozijnen. Als u graag iets decoratiefs wilt laten schilderen, realiseren wij dit ook graag voor u. Ziet u dat graag op steen, glas of hout gebeuren? Het is allemaal mogelijk.

Verzekerd van echt vakwerk

Door ons schildersbedrijf in te schakelen voor uw schilderwerken in regio Valkenswaard, kiest u voor een zeer hoogwaardige, allround partner voor het gehele project. Als OnderhoudNL-erkend schildersbedrijf uit Hoogeloon leveren wij namelijk altijd een hoge mate van vakmanschap en kwaliteit, van advies tot aan uitvoering van het project. Ook kunt u bij ons een meerjarig onderhoudscontract afsluiten. Door middel van diverse onderhoudsbeurten, zorgen wij ervoor dat uw pand ook in de toekomst in uitstekende onderhoudsstaat blijft.

Vele mogelijkheden

Wij horen graag over uw schilderwerken in regio Valkenswaard, zodat wij u vrijblijvend kunnen vertellen over de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ook voorzien wij u met veel genoegen van een vrijblijvende prijsopgave. Bel hiervoor naar 0497-681591 of stuur een e-mail naar info@bolte-schilders.nl.

N

Hoogwaardige schilder

N

NL-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken