Schildersbedrijven Waalre

U zoekt geschikte schildersbedrijven in de regio Waalre? Het AF-erkende bedrijf Bolte Glas- en Schilderwerken verzorgt al decennia lang alle soorten schilderwerken voor particulieren en bedrijven, aannemers en overheidsinstellingen uit Midden-Brabant. Kies voor ervaring, kwaliteit en vakmanschap!

Eén van de meest ervaren schildersbedrijven in de regio Waalre (dichtbij Eindhoven en Tilburg)

Bolte Glas- en Schilderwerken mag zich met recht één van de meest ervaren en vakkundige schildersbedrijven van de regio Waalre noemen. Zo verzorgen wij al sinds 1976 alle soorten buiten- en binnenschilderwerk, terwijl wij ook gespecialiseerd zijn in spuitwerk. Door onze AF-erkenning bent u daarbij altijd verzekerd van vakwerk. Behalve het schilderwerk zelf, verzorgen wij ook graag deskundig advies vooraf. Laat u door onze specialisten adviseren over kleuren en materialen, waar zij met hun jarenlange ervaring precies weten wat qua sfeer en uitstraling bij uw in- of exterieur past. Om u de zekerheid te bieden dat alle verfwerken nog lang na onze werkzaamheden mooi blijven, stellen wij tevens met genoegen een meerjaren onderhoudsplan voor u op.

Vrijblijvend contact opnemen

Zoek niet verder naar schildersbedrijven in de regio van Waalre en neem contact op met Bolte Glas- en Schilderwerken via telefoonnummer 0497-681591 of het contactformulier. Wij vertellen u vrijblijvend alles over onze mogelijkheden en prijzen.

Wist u dat wij, ook als glaszetter, tevens actief zijn in Tilburg, Eindhoven, Reusel, Oirschot, Bladel, Valkenswaard, Veldhoven en Eersel?

N

hoogwaardige schilder

N

AF-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?