Schildersbedrijven nabij Waalre

Home ยป Schildersbedrijven Waalre

Bent u op zoek naar gespecialiseerde schildersbedrijven in de buurt van Waalre? Als OnderhoudNL-erkend bedrijf verzorgen we bij Bolte Glas- en Schilderwerken al decennialang alle soorten schilderwerken voor particulieren en bedrijven, aannemers en overheidsinstellingen uit Midden-Brabant. Wanneer u kiest voor een specialisten van ons bedrijf in de buurt van Waalre, dan kiest u voor ervaring, kwaliteit en vakmanschap!

Wij zijn een van de meest ervaren schildersbedrijven in regio Waalre

Zoekt u een schilder van een ervaren schildersbedrijf voor uw woning in regio Waarle, Knegsel en Hoogeloon? Bolte Glas- en Schilderwerken mag zich met recht een van de meest ervaren en vakkundige schildersbedrijven van de regio Waalre noemen. Zo verzorgen wij al sinds 1976 alle soorten buiten– en binnenschilderwerk. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd zijn in spuitwerk. Door onze OnderhoudNL-erkenning bent u daarbij altijd verzekerd van vakwerk. Behalve het schilderwerk zelf, verzorgen wij ook graag deskundig advies vooraf. Laat u door onze specialisten adviseren over kleuren en materialen, waar zij met hun jarenlange ervaring precies weten wat qua sfeer en uitstraling bij uw in- of exterieur past. Om u de zekerheid te bieden dat alle verfwerken nog een lange na onze werkzaamheden mooi blijven, stellen wij tevens met genoegen een meerjarig onderhoudsplan voor u op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zoek niet verder naar verschillende schildersbedrijven in regio Waalre en neem direct contact op met een van de specialisten van Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon. Neem telefonisch contact met ons op via 0497-681591 of vul ons contactformulier in. Wij vertellen u graag vrijblijvend alles over onze mogelijkheden en de prijzen van het inschakelen van ons schilderbedrijf voor uw woning.

N

Hoogwaardige schilder

N

NL-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken