Schilderwerken in Oirschot

Home » Schilderwerken in Oirschot

Laat al uw schilderwerken in Oirschot verzorgen door hét schildersbedrijf van Midden-Brabant: Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in alle soorten schilderwerken. Zo verrichten wij bijvoorbeeld diverse schilderwerken aan nieuwbouw, renovatie en onderhoud voor particulieren, scholen en winkels. Ook uw project verzorgen wij graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons over uw project.

Uw partner voor alle schilderwerken in de omgeving van Oirschot

Zowel particulieren als bedrijven laten hun schilderwerken in de buurt van Oirschot verzorgen door ons schildersbedrijf. Wij beschikken over een jarenlange ervaring in zowel buiten- als binnenschilderwerk. Zo weet u bijvoorbeeld zeker dat zowel de buitenkozijnen als aan de binnenzijde goed onderhouden worden. Ook decoratieve wensen verzorgen wij voor u. Tot ons specialisme behoort ook spuitwerk. Denk hierbij aan het spuiten van deuren, radiatoren, wanden plafonds en meer.

OnderhoudNL-erkend schildersbedrijf

Ons schildersbedrijf uit Hoogeloon, nabij Oirschot, is OnderhoudNL-erkend. Wat levert dit u als voordeel op? U bent verzekerd van vakwerk. Wanneer u ons inschakelt, gaat u in zee met een betrouwbare kwaliteitsschilder die uw wensen realiseert. Wij werken volgens de kwaliteitsnormen van de OnderhoudNL-erkenningsregeling.

Vertel ons alles ow uw project

Wij horen graag hoe u uw project voor ogen heeft. Vertel ons er alles over en u ontvangt meer informatie en vrijblijvend advies. Bel hiervoor naar 0497-681591, mail naar info@bolte-schilders.nl of vul het contactformulier op de website in. Ook voor vragen neemt u op een van deze manieren contact met ons op. Naast schilderwerken verzorgen wij ook glasmontage in Oirschot en wijdere omgeving. Zo leveren en plaatsen wij veelvoorkomende glassoorten als vlak glas, geluidswerend glas en veiligheidsglas.

N

Hoogwaardige schilder

N

NL-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken