Schildersbedrijf nabij regio De Kempen

Home » Schildersbedrijf regio De Kempen

Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon is al ruim 35 jaar het schildersbedrijf in de regio De Kempen voor al uw schilderwerkzaamheden! Wij verrichten allround schilderwerken voor particulieren, bedrijven, gemeenten, VvE, winkels en aannemers waardoor we een brede kennis en expertise hebben opgebouwd. Of u nu schilderwerk wilt laten renoveren, nieuwe projecten door ons wilt laten uitvoeren of uw schilderwerk een onderhoudsbeurt nodig heeft, bij Bolte staan we voor u klaar!

Schildersbedrijf Bolte in regio De Kempen

Bolte Glas- en Schilderwerken is hét schildersbedrijf in de regio De Kempen waar u al ruim 35 jaar terecht kunt voor een vakkundige en betrouwbare service op het gebied van allround schilderwerken. Door onze OnderhoudNL-erkenning bent u altijd verzekerd van vakmanschap en kwaliteit en kunt u langer genieten van uw nette schilderwerk. Met een meerjarig onderhoudsplan bent u tegelijk ook zeker dat uw schilderwerk duurzaam is. De medewerkers van ons schildersbedrijf in Hoogeloon kunnen voor u onder meer de volgende klussen verzorgen:

Contactinformatie

Bent u benieuwd naar de huidige projecten van ons schildersbedrijf in Hoogeloon, de regio De Kempen? Bekijk dan online de verschillende voorbeelden! Heeft u vragen over Bolte Glas- en Schilderwerken of een van onze services? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 0497-681591.

N

Hoogwaardige schilder

N

NL-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken