Offerte opvragen voor uw huis te laten schilderen

Home ยป Offerte opvragen huis laten schilderen

Bij Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon kunt u vrijblijvend een offerte opvragen om uw huis te laten schilderen! Door de ruime ervaring en deskundige kennis van ons vakbekwame personeel weten we precies wat we voor uw schilderwerk kunnen betekenen en daar infomeren en adviseren we u graag in. Als OnderhoudNL-erkend schilders-, afwerking- en glasbedrijf kunt u bij ons altijd rekenen op een hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap waardoor u langer plezier zult hebben van uw schilderwerk!

Offerte opvragen om uw huis te laten schilderen

Wanneer u op het punt staat om uw huis te laten schilderen in de regio van Eindhoven, neem dan eens contact op met Bolte Glas- en Schilderwerken. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte opvragen over de specifieke kosten om uw huis te laten schilderen door een van onze vakkundige medewerkers. Wij adviseren u daarnaast graag op het gebied van kleuren en materialen waardoor u uiteindelijk de juiste keuze kunt maken. Zowel binnen- als buitenschilderwerken kunnen door ons worden verzorgd evenals het nodige spuitwerk en houtrot reparaties.

Afspraak maken

Bent u benieuwd wat we voor u zouden kunnen beteken of wilt u direct een offerte opvragen om uw huis te laten schilderen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers in Hoogeloon. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 0497-681591 of het e-mailadres info@bolte-schilders.nl.

N

Hoogwaardige schilder

N

NL-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken