Ramen laten vervangen door dubbelglas

Home ยป Ramen laten vervangen dubbelglas

Zou u uw ramen graag laten vervangen door dubbelglas, kom in de regio Eindhoven dan naar Bolte Glas- en Schilderwerken, dé betrouwbare partner voor al uw beglazingen! Al ruim 35 jaar kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide service op het gebied van beglazing en schilderwerken. Door onze jarenlange ervaring en gedegen vakkennis weten we altijd precies wat we voor u kunnen betekenen en hoe we een klus het beste kunnen aanpakken voor een optimaal resultaat!

Enkele ramen laten vervangen voor dubbelglas

Heeft u nog ramen van enkel glas in uw woning en zou u deze graag laten vervangen door dubbelglas? Neem in de regio Eindhoven dan snel even contact op met Bolte Glas- en Schilderwerken. Wij kunnen voor u verschillende soorten en maten glas leveren en plaatsen. Om erachter te komen wat de juiste beglazing voor uw situatie is, komen we graag bij u langs om u te informeren en adviseren over de mogelijkheden. Weet u al wat u wilt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan om de prijzen van onze vakkundige service te bekijken!

OnderhoudNL-garantie

Als OnderhoudNL-erkend schilders-, afwerkings- en glasbedrijf leveren wij bij Bolte Glas- en Schilderwerken enkel de hoogste kwaliteit en uitstekend vakmanschap. Of u nu uw ramen wilt laten vervangen door dubbelglas of ons inhuurt voor een schilderklus, wij staan voor kwaliteit en vakwerk op maat! Wilt u meer weten over de OnderhoudNL-garantie of onze services? Bel dan even naar 0497-681591.  

N

hoogwaardige schilder

N

AF-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken