Huis schilderen in Tilburg

Home ยป Huis schilderen Tilburg

Zou u graag uw huis in Tilburg opnieuw willen laten schilderen, neem dan vrijblijvend contact op met Bolte Glas- en Schilderwerken voor een kleuradvies! Al ruim 35 jaar kunt u bij ons terecht voor allround schilderklussen. Van binnen- tot buitenschilderwerk, spuitwerk en renovaties, wij doen het graag voor u! Doordat we ons continu bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe technieken, kansen en mogelijkheden, kunnen we u inmiddels op vele vlakken van dienst zijn. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden online of neem contact met ons op voor meer informatie!

Huis laten schilderen in Tilburg en omgeving

Bolte Glas- en Schilderwerken is al 35 jaar dé partner om uw huis te laten schilderen in Tilburg en omgeving. Onze schilders verzorgden al vele allround schilderwerken in huizen, bedrijven en winkels in Eindhoven, Tilburg, Reusel, Oirschot, Valkenswaard, Veldhoven en Eersel en kunnen ook uw schilderwerk tot in de puntjes verzorgen. Wanneer u uw huis wilt laten schilderen, dan kunt u bij ons terecht voor de volgende schilderwerken:

  • Schilderwerken binnen en buiten
  • Spuitwerk
  • Houtrot reparatie
  • Wandafwerking
  • Materiaal en kleuradvies

Kleuradvies

Kleur is heel persoonlijk en geeft uw huis de uitstraling die u wenst. Bij Bolte Glas- en Schilderwerken helpen we u graag bij het vinden van de juiste kleur om uw huis in te laten schilderen in Tilburg. Uiteraard verzorgen we het schilderwerk ook graag voor u! Voor prijzen, meer informatie en het maken van een afspraak kunt u altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 0497-681591

N

hoogwaardige schilder

N

AF-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken