Huis schilderen in Eindhoven

Home ยป Huis schilderen Eindhoven

Schakel Bolte Glas- en Schilderwerken in om uw huis te laten schilderen in Eindhoven en profiteer van ervaring, kwaliteit en vakmanschap. Vraag vrijblijvend naar onze vele mogelijkheden en tarieven. 

Dé partner om uw huis te laten schilderen

Bolte Glas- en Schilderwerken is de juiste partner om uw huis te laten schilderen in Eindhoven, Tilburg, Reusel, Oirschot, Waalre, Bladel, Valkenswaard, Veldhoven en Eersel. Al sinds 1976 zijn wij een vertrouwd adres voor alle soorten schilderprojecten. U schakelt ons in voor zowel het schilderen van zowel de buiten– als de binnenzijde van de woning. Dit gebeurt uiteraard helemaal op maat, al adviseren wij u wel graag over de vele mogelijkheden. Met onze rijke ervaring weten wij perfect wat er qua kleur en materiaal past bij uw gebouw. Bij Bolte profiteert u naast van ervaring, ook van hoge kwaliteit en vakmanschap. Dat is de OnderhoudNL-garantie! 

Vrijblijvend meer informatie

Laat ook uw huis schilderen in Eindhoven door Bolte Glas- en Schilderwerken en bel naar 0497-681591 of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers geven u graag vrijblijvend advies en meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.
   

N

hoogwaardige schilder

N

AF-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken