Glascentrale nabij Valkenswaard

Home ยป Glascentrale Valkenswaard

Bolte Glas- en Schilderwerken is de glascentrale in de omgeving van Valkenswaard waar u terecht kunt voor al uw beglazing! Zowel gemeente als aannemers, VvE, particulieren en bedrijven hielpen wij reeds aan de juiste beglazing voor al hun projecten. Naast het leveren en plaatsen van glas zijn wij bij Bolte ook gespecialiseerd in het verzorgen van allround schilderwerken en het renoveren van monumentale panden zoals kerken en kloosters!

Glascentrale in de buurt van Valkenswaard

Bolte Glas- en Schilderwerken is uw betrouwbare glascentrale in Valkenswaard en omgeving waar u al ruim 35 jaar terecht kunt voor een ruime keuze en service op het gebied van beglazing. Ons vakbekwame personeel staat dagelijks klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste glassoort en kleur en adviseert u hierbij graag over de mogelijkheden en verschillen. Als OnderhoudNL-erkend glasbedrijf kunt u bij ons ook altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit van materialen, een persoonlijke service en vakkundige medewerkers voor een optimaal resultaat!

Vakkundig advies

Zou u graag een deskundig advies ontvangen over het juiste glas voor uw project? Neem dan gerust contact op met onze glascentrale nabij Valkenswaard! Wij informeren en adviseren u graag over de verschillende glassoorten. U kunt hierbij bellen naar 0497-681591

N

hoogwaardige schilder

N

AF-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken