Caravan laten schilderen in regio De Kempen

Home ยป Caravan laten schilderen regio De Kempen

Uw caravan laten schilderen in de regio De Kempen laat u over aan het vakbekwame personeel van Bolte Glas- en Schilderwerken! Wij zijn het vertrouwde adres in de omgeving van Eindhoven voor al uw beglazingen en allround schilderwerken. Of u nu een nieuwbouwproject heeft, een monumentaal pand wilt laten renoveren of het nodige onderhoud wilt laten doen, bij Bolte helpen we u graag!

Caravan laten schilderen in de regio De Kempen

Sinds 1976 werken wij al aan onze ervaring waardoor wij de juiste partner zijn om uw caravan te laten schilderen in de regio De Kempen. Bij Bolte Glas- en Schilderwerken kunt u altijd rekenen op vakbekwaam personeel, uitstekende kwaliteitsmaterialen, een persoonlijke service en een vrijblijvend advies. Wij helpen u al uw schilderklussen te verwezenlijken en gaan daarbij geheel vanuit uw wensen en ideeën aan de slag!

OnderhoudNL-garantie

Bolte Glas- en Schilderwerken is een OnderhoudNL-erkend schildersbedrijf. Dit betekent dat u bij ons altijd de zekerheid heeft van vakwerk van een kwaliteitsschilder. Daarnaast voldoen wij geheel aan de kwaliteitsnormen van de OnderhoudNL-erkenningsregeling en is al het personeel bij ons vakkundig opgeleid. Bent u benieuwd wat het kost om uw caravan te laten schilderen of heeft u een andere schilderklus in de regio De Kempen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Voor dringende vragen kunt u ook altijd bellen naar 0497-681591.   

N

hoogwaardige schilder

N

AF-erkend schildersbedrijf

N

Klantvriendelijk

Bekijk onze projecten

Benieuwd wat we voor u en uw huis kunnen betekenen?

Bolte Glas en Schilderwerken